Controles of apparaten verwijderen

Apparaat verwijderen verwijdert na bevestiging het apparaat met zijn diensten en meetgeschiedenissen. Dienst verwijderen verwijdert de afzonderlijke controle met haar geschiedenis. In de configuratie verwijdert Resourcecontrole verwijderen de resourcecontrole inclusief geschiedenis bij de volgende keer opslaan. Het uitschakelen van Actief behoudt daarentegen de configuratie en geschiedenis.

Het verwijderen van een controlerij uit de configuratie wordt pas van kracht met Alles opslaan. Bij verwijderde controles of een gewijzigd apparaatadres wordt om bevestiging gevraagd. Groepen, sjablonen en netwerkbereiken kunnen worden verwijderd zonder dat daardoor apparaten of hun meetgeschiedenissen worden verwijderd.